Over ons

In 1995 is het Administratie en Belastingadviesbureau A. Ph. van Dieijen opgericht door Albert van Dieijen. Klanten uit het gehele Groene Hart weten sinds die tijd het kantoor te vinden.

Lenie van Berkel is sinds 2000 werkzaam op het kantoor. Naast boekhoudkundig medewerker is zij mede-eigenaar van een melkveebedrijf.

Anke van Dieijen is sinds 2019 aangesloten. Zij heeft de masteropleiding Organisatie en Management (specialisatie accountancy en financiering) in 2014 afgerond en daarna ervaring opgedaan in diverse financiële functies. 

Wij zijn aangesloten bij het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC). Dit betekent dat we het kwaliteitslogo en de beschermde titel Fiscaal Adviseur dragen. Het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum is een gespecialiseerd instituut dat de opleiding tot Fiscaal Adviseur voor het midden- en kleinbedrijf verzorgt.

Bezoek de website van de fiscaal adviseurs.

In het in meerdere opzichten bijzondere jaar 2020 is Anke eigenaar geworden van het kantoor. Klik hier voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen en/of neem direct contact op met Anke.

https://www.fiscaaladviseurs.nl/

Contact

Van Dieijen Administratie en Belastingadvies

Lemsteraak 1

2411 NC Bodegraven

 

anke@vandieijenadvies.nl

Tel. 0172-257 012

Logo van Dieijen_DEF.png