top of page

Onze diensten

  • Verzorgen van jaarrekening​

  • Belastingaangifte (aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, schenkbelasting en erfbelasting)

  • Salarisadministratie

  • Financieel advies

Voor starters 

Een onderneming starten is spannend. Er komt in het begin veel op je af, het zorgen voor een startkapitaal, werven van klanten, bepalen van je tarieven, zorgen voor voldoende promotie. Als ondernemer ben je verplicht om een administratie bij te houden en te bewaren. Wij helpen je graag met het inrichten van je administratie op zo’n manier dat het jouw zo min mogelijk tijd en energie kost.

Voor mkb-ondernemers

Om de juiste beslissingen te nemen als ondernemer, moet u weten hoe uw bedrijf er financieel voor staat en welke fiscale mogelijkheden er zijn. Maar het zelf bijhouden van de boekhouding en het volgen van alle ontwikkelingen kost tijd. Tijd die u graag in uw onderneming zelf steekt. Wij zetten uw cijfers niet alleen op papier, maar zorgen er ook voor dat u begrijpt wat ze betekenen. En wij zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van de fiscale voordelen voor het MKB. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf op rolletjes loopt.

Voor agrarische ondernemers

Wij zijn thuis in de agrarische sector. Als agrarisch ondernemer heeft u te maken met tal van wettelijke verplichtingen. Tegelijkertijd staan de marges onder druk en is het dus belangrijk om het rendement zo hoog mogelijk te houden. Wij helpen u graag met alle zaken op het gebied van uw administratie en de specifieke wet- en regelgeving waar u als agrarisch ondernemer mee te maken heeft. Wij zorgen er voor dat uw boekhouding zo efficiënt mogelijk gevoerd wordt, door een kantoor dat weet wat er speelt in de agrarische sector.

Voor particulieren

Wij helpen u graag met uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Met behulp van onze fiscale software en kennis zorgen wij dat uw aanslag zo laag mogelijk is. U kunt ook bij ons terecht voor het verzorgen van een aangifte erfbelasting na het overlijden van een naaste.  

Logo van Dieijen_DEF.png

 anke@vandieijenadvies.nl                  06 480 555 34 

Van Dieijen Administratie en Belastingadvies

Lemsteraak 1

2411 NC Bodegraven

06 480 555 34 | 0172 257012

Bedankt voor de inzending!

Stuur ons een bericht

© Van Dieijen Administratie en Belastingadvies | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

bottom of page